Daralma oranı ısıyla daralan ve ısıyla daralmayan makaronların ilişkisini göstermektedir. Farklı daralma oranlarına göre yüksek dercede daralan makaronlar düşük derecede daralan makaronlardan daha kalındır. Aşağıdaki kısım ısıyla daralan makaronlarımızın esas daralma oranlarının birkaçını göstermektedir. Her bir daralma oranı için, biz sizin seçebileceğiniz farklı çaptaki ürünlerin büyük miktarına sahibiz.
Tüm KTG ısıyla büzüşebilen ürünlerin arasında aşağıdaki ısıyla daralan makaronların daralma oranı 2:1 özelliğe sahiptir.
Tüm KTG ısıyla büzüşebilen ürünlerin arasında aşağıdaki ısıyla daralan makaronların daralma oranı 3:1 özelliğe sahiptir.
Tüm KTG ısıyla büzüşebilen ürünlerin arasında aşağıdaki ısıyla daralan makaronların daralma oranı 4:1 özelliğe sahiptir.
Tüm KTG ısıyla büzüşebilen ürünlerin arasında aşağıdaki ısıyla daralan makaronların daralma oranı 6:1 özelliğe sahiptir.