Daralma oranı ısıyla daralan ve ısıyla daralmayan makaronların ilişkisini göstermektedir. Farklı daralma oranlarına göre yüksek dercede daralan makaronlar düşük derecede daralan makaronlardan daha kalındır. Aşağıdaki kısım ısıyla daralan makaronlarımızın esas daralma oranlarının birkaçını göstermektedir. Her bir daralma oranı için, biz sizin seçebileceğiniz farklı çaptaki ürünlerin büyük miktarına sahibiz.
Tüm KTG ısıyla büzüşebilen ürünlerin arasında aşağıdaki ısıyla daralan makaronların daralma oranı 2:1 özelliğe sahiptir.
Sıfır Halojen Isıyla Daralan Makaron, Sarı/Yeşil Tek Cidarlı Makaron
Isıyla Daralan Makaron, Düşük Isı Tek Cidarlı Daralan Makaron
2:1 Isıyla Daralan Makaron, Askeri Standart Tek Cidarlı Makaron
Poliolefin 2:1 Isıyla Daralan Makaron
Yarı Sert Isıyla Daralan Makaron
Askeri Standart Yapışkan Astarlı Isıyla Daralan Makaron
150 ℃ için PVDF Isıyla Daralan Makaron
175 ℃ için PVDF Isıyla Daralan Makaron
Isıyla Daralan Floropolimer Makaron
PTFE Isıyla Daralan Makaron
Isıyla Daralan Elyaflı Örgülü Kaplama
Dizele Dirençli Isıyla Daralan Makaron
PET Isıyla Daralan Makaron
Isıyla Daralan Tel İşaretleyicisi, Alev Geciktirici Baskı Yapılabilir Isıyla Daralan MakaronTüm KTG ısıyla büzüşebilen ürünlerin arasında aşağıdaki ısıyla daralan makaronların daralma oranı 3:1 özelliğe sahiptir.
3:1 Tek Cidarlı Isıyla Daralan Makaron, Sıfır Halojen
İnce Cidarlı Isıyla Daralan Makaron
Çift Cidarlı 3:1 Isıyla Daralan Makaron
4:1 Çift Cidarlı Isıyla Daralan Makaron
Askeri Standart Yapışkan Astarlı Isıyla Daralan Makaron
Isıyla Daralan Tel İşaretleyicisi, Baskı Yapılabilir Isıyla Daralan Makaron
Isıyla Daralan Tel İşaretleyicisi, Alev Geciktirici Baskı Yapılabilir Isıyla Daralan MakaronTüm KTG ısıyla büzüşebilen ürünlerin arasında aşağıdaki ısıyla daralan makaronların daralma oranı 4:1 özelliğe sahiptir.
4:1 Isıyla Daralan Makaron, Sıfır Halojen Tek Cidarlı Makaron
4:1 Çift Cidarlı Isıyla Daralan Makaron
4:1 Yapışkan Astarlı Yarı Sert Isıyla Daralan Makaron
Yarı Sert Çift Cidarlı 4:1 Isıyla Daralan Makaron
4:1 Alev Geciktirici Yarı Sert Isıyla Daralan Makaron
4:1 Yarı Sert Yapışkan Astarlı Poliolefin Isıyla Daralan Makaron
4:1 Çift Cidarlı Siyah Yarı Sert Pliolefin Isıyla Daralan Makaron
Isıyla Daralan Ek Muf
Yapışkan Astarlı Orta Cidarlı Isıyla Daralan MakaronTüm KTG ısıyla büzüşebilen ürünlerin arasında aşağıdaki ısıyla daralan makaronların daralma oranı 6:1 özelliğe sahiptir.